Sunday, 5 August 2018


Jutawan TudungSITIMURNI 
Pilih Premium BeautifulWow! Terasa aura beliau, walaupun kenal dah tapi tiap kali jumpa, nervous nak bertentang mata. Serius tau bila mendamping orang yang berjaya ni aura mereka memang meresap ke jiwa.

Thanks for your trust Madam Siti Murni Abdul Aziz. Jutawan tudung SITIMURNI.

Thanks My Mentor CDM Salleha Roslan sudi meluangkan masa menemani Fifi dan beri tunjuk ajar.
Pengasas TudungSITIMURNI lebih dikenali sebagai Madam Uni, seorang yang sangat humble dan petah berkata-kata, maklumlah beliau dulu ni pedebat yang hebat tau.

Madam Uni memang sangat suka kaler PINK, hampir kaler PINK mewarnai butik beliau.

Suka tengah teletah kata-kata Madam Uni setiap kali mempromosikan koleksi terbaharu TudungSITIMURNI dengan kecek kelatenya memukau sesapa yang menontonnya.

Madam Uni juga sangat dikenali sebagi penyampai berita dan wartawan berita RTM. Beliau merupakan kegemaran Fifi setiap kali onair di TV.


Mantan Pembaca Berita RTM


Ketika bertugas sebagai
 Pengacara Lokasi RTM.Seronok bersembang dengan Madam Uni, seorang yang Energetic dan sangat Positif orangnya.

Madam Uni memang penggemar korset, kali ini memilih PREMIUM BEAUTIFUL sebagai koleksi korset pilihan untuk melekap di badan.

Masa fitting korset PREMIUM BEAUTIFUL ni berkata "Eee sedap ye PB ni. Selesa Tak Sakit Badan pun. Bess, kemas elok". Sambil pusing-pusing bdan depan cermin di Butik TudungSITIMURNI.Alhamdulillah tak sampi 10 minit fitting Premium Beautiful Corset, Madam Uni transfer cash ke akaun Fifi. Terima kasih My Mentor CDM Salleh Roslan sedia menemani dan memberi perkongsian rahsia menawan hati pelanggan. 


Segala tunjuk ajar kak Sal insyALLAH akan Fifi jadi inspirasi untuk menuju puncak kejayaan. 

Untuk yang berminat untuk cantikkan bentuk badan, atau nak turunkan berat badan, boleh cuba dapatkan khidmat Premium Beautiful korset. Dapatkan dari kami Certified, Expert, dan Truster agent yang menggunak #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert di Facebook dan Instagram.


Klik link dibawah untuk sebarang pertanyaan atau jika berminat untuk dapatkan korset selebriti dengan harga promo
Wasap.my/60192540502

No comments:

Post a Comment