Tuesday, 19 February 2019

MASALAH SAKIT PINGGANG BACA NI.

SIAPA SELALU SAKIT PINGGANG, MESTI BACA NIH!!!

KELEBIHAN BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL


1) MENYOKONG SAKIT TULANG BELAKANG
Siapa ada masalah Sakit tulang belakang, Slip Disc, Scoliosis, masalah bongkok terutama bagi orang yang kurus, memang sangat sesuai pakai Premium Beautiful. Terutama pakai Bengkung Moden ni, sebab Bengkung ni dapat menyokong tulang belakang uols untuk dapatkan posture badan yang tegak tau.
Ada client alami Scoliosis dan bernasib baik dapat kesan awal..sekarang client buat rawatan Fisioterapi sambil pakai PB dan keadaan lebih baik bila pakai PB ni daripada makan Pain Killer setiap kali sakit. Ngeri kan.





2) MEMBANTU MEMECAHKAN BATU KARANG
Batu Karang ni kebanyakan dihadapi oleh orang lelaki kan? tapi wanita pun ada juga masalah Batu Karang ni. So, jalan mudah daripada buat pembedahan, better pakai Premium Beautiful. Untuk orang lelaki just pakai Bengkung Moden ni. Sebab FIR yang ada dalam bebenang PB ni akan bertindak untuk memecahkan batu karang uols atau mengesan penyakit yang ada dalam badan kita ni.


3) MENGEMPISKAN PERUT
Perut Buncit??? memang harus cepat-cepat pakai Waist Nipper, sebab salah satu fungsi PB ni dapat Menggerakkan molekul-molekul air dalam badan kita tau. So, kalau uols pakai Waist Nipper ni even 24 hours pun sangat-sangat selesa dan takkan mencucuk atau terasa senak.


4) MEMUDARKAN STRECHMARK
Bagi wanita yang lepas melahirkan sama ada Czer atau pun Normal memang digalakkan untuk memakai Premium Beautiful ni masa berpantang. Dapat memudarkan Stretchmark dekat perut, peha, pinggang. Bukan hanya pudarkan Stretchmarks tau, PB ni jugak dapat reshape kan badan kita ni semula tau. 💖💖


5) MEMBENTUK PINGGANG
Untuk yang ada masalah pinggang menggeleber atau pun tiada cutting kan, bila uols pakai ja waist Nipper ni, pinggang uols dalam 5 minit dah ada cutting tau. Ye ka? betul uols... tak percaya? Sarung PB ni cepat.








6) ELOK UNTUK BABY YG KENA SAKIT KUNING (Jaundis)
Jaundis ni biasa baby yang baru lahir akan alami kan. Eh, takkan la baby pun nak sarung PB...? hehehhe.. bukan lah sarung PB ni satu set dekat baby, cukup uols letakkan waist Nipper uols atas badan baby setiap malam.
Mudah-mudahan Bacaan Jaundis Baby uols akan berkurangan tau.
Nampak tak PB ni banyak kegunaannya??


7) MENGUBATI SAKIT KAKI YANG LENGUH
Macam ibu yang tengah pregnant setiap malam mesti Cramps then akan jadi lenguh pastu sakit bahagian sendi, alternative mudah.. baik pakai PB ni, caranya letakkan je Waist Nipper ni dekat bahagian yang lenguh tu masa tidur..
Macam mana??

Bestkan bila Baju dalam yang kita pakai ni banyak membantu untuk kesihatan dalaman dan luaran kita??
So kalau nak dapatkan Waist Nipper ni atau satu Set Premium Beautiful.

Sunday, 5 August 2018


Jutawan TudungSITIMURNI 
Pilih Premium Beautiful



Wow! Terasa aura beliau, walaupun kenal dah tapi tiap kali jumpa, nervous nak bertentang mata. Serius tau bila mendamping orang yang berjaya ni aura mereka memang meresap ke jiwa.

Thanks for your trust Madam Siti Murni Abdul Aziz. Jutawan tudung SITIMURNI.

Thanks My Mentor CDM Salleha Roslan sudi meluangkan masa menemani Fifi dan beri tunjuk ajar.




Pengasas TudungSITIMURNI lebih dikenali sebagai Madam Uni, seorang yang sangat humble dan petah berkata-kata, maklumlah beliau dulu ni pedebat yang hebat tau.

Madam Uni memang sangat suka kaler PINK, hampir kaler PINK mewarnai butik beliau.

Suka tengah teletah kata-kata Madam Uni setiap kali mempromosikan koleksi terbaharu TudungSITIMURNI dengan kecek kelatenya memukau sesapa yang menontonnya.





Madam Uni juga sangat dikenali sebagi penyampai berita dan wartawan berita RTM. Beliau merupakan kegemaran Fifi setiap kali onair di TV.


Mantan Pembaca Berita RTM


Ketika bertugas sebagai
 Pengacara Lokasi RTM.



Seronok bersembang dengan Madam Uni, seorang yang Energetic dan sangat Positif orangnya.

Madam Uni memang penggemar korset, kali ini memilih PREMIUM BEAUTIFUL sebagai koleksi korset pilihan untuk melekap di badan.

Masa fitting korset PREMIUM BEAUTIFUL ni berkata "Eee sedap ye PB ni. Selesa Tak Sakit Badan pun. Bess, kemas elok". Sambil pusing-pusing bdan depan cermin di Butik TudungSITIMURNI.



Alhamdulillah tak sampi 10 minit fitting Premium Beautiful Corset, Madam Uni transfer cash ke akaun Fifi. Terima kasih My Mentor CDM Salleh Roslan sedia menemani dan memberi perkongsian rahsia menawan hati pelanggan. 


Segala tunjuk ajar kak Sal insyALLAH akan Fifi jadi inspirasi untuk menuju puncak kejayaan. 

Untuk yang berminat untuk cantikkan bentuk badan, atau nak turunkan berat badan, boleh cuba dapatkan khidmat Premium Beautiful korset. Dapatkan dari kami Certified, Expert, dan Truster agent yang menggunak #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert di Facebook dan Instagram.


Klik link dibawah untuk sebarang pertanyaan atau jika berminat untuk dapatkan korset selebriti dengan harga promo
Wasap.my/60192540502

Sunday, 29 July 2018

AIR KURUS SHAKE ME


SHAKE ME


Minuman gegar lemak badan. Satu sachet boleh buatkan lemak badan tak senang berumah dalam badan kita. Kebanyakan yang minum shake me amalkan seperti yang di cadangkan seperti dalam gambar, memang akan drop kilo. Bayangkan sehari boleh hilang 2kg.

Jom lihat Real Testimoni ni.



Mesti sukar nak percayakan hilang lemak separuh badan. Magik ke? Tak de magik pun testimoni ni minum Shake Me campur Min Kaffe, lepas tu amalkan cara pemakanan yang disarankan.

Mula minum Shake Me, kak Ana turun 2kg sehari. Banyak juga turun 2kilo sehari. Hanya minum shake me dengan minkaffe jer.


Bukan senang nak turun kilo kan. Dengan minum shake me yang sedap ni boleh pulak turun 2kg sehari. Tu yang dalam sebulan kak Ana boleh turun 10kg. Tanpa rasa lapar pun.



5 bulan turun 21 kilo. Memang super awesome!



Kak Ana masa 102kg.



Kak Ana tengah (baju putih) kini berat 50kg . 
Bezakan dengan Fifi nampaknya kena usaha lebih ni 😅




Ni testimoni diri sendiri masa raya hari tu turun 3kg tau. Minum shakeme dengan minkaffe jer.



Dulu baju ketat sekarang dah longgar.


Fifi sharekan bagi mereka yang berazam setiap tahun nak kurus.



Sarapan dengan Shake Me


Ambil 2 sachet Shake Me sebagai hidangan sarapan atau sahur.

Bila terasa lapar, lepas 2 jam minum Shake Me, korang cuba menu simple ni. Confrim kenyang.

1. Minum secawan Minkaffe 
2. Makan 2 keping biskut berserat. Biskut yang ada Oat dan bijirin.
3.Telur Rebus
4.Buah

Jangan amik semua. Amik salah satu jer, kata nak kurus dan bina otot.





Makan Tengah Hari.





Makan Malam 





WHY SHAKE ME?

* It serves more than just an ordinary protein drink 
*High in protein & dietary fiber
*Multi-source protein formula for wholessome nutrition

*Enriched with vitamins and minerals

*High in vitamin B12 & Vitamin C

*A good source of Calcium & Magnesium

*Promotes healthy gut

*Enchances energy production for long-lasting vitality

*Formulated with non-genetically modified ingredients
*Instant & easy-to-prepare formula
*A smooth, delicious & satisfying shake
*Onlu 90 calories per serving
*Low Fat
*Cholestrol-free
*No Sugar added
*No preservatives
*No artifical colouring.

#shakeme #airkurus


Dalam bahasa melayu, kenapa Shake Me perlu jadi pilihan?

Menggalakkan penghasilan tenaga dan buatkan kita cergas walau tanpa makan banyak.

Dirumus tanpa ramuan yang diubahsuai secara genetik.

Mudah disediakan.

Tekstur yang halus dan licin dengan rasa yang lazat.

Hanya 90 kalori dalam setiap hidangan Shake Me.


Rendah Lemak.

Tanpa Kolestrol.

Tiada gula tambahan.

Tanpa Pengawet dan Tanpa Pewarna tiruan.








Protein is absolutely needed for body functioning, vitaluty and well-being. There, choosing an excellent source of protein is very important. Make your smart choice today!

Nak kuruskan badan sambil tu area dagu tu ambil la tahu juga. Simple je tips nak hilangkan double chin, just pandang atas ceiling dan buat muka macam nak cium 😘.


Shake Me minuman protein yang sangat berkhasiat.

Kenapa protein tu sangat diperlukan oleh tubuh manusia?

Protein adalah Makronutrien iaitu sejenis kelas makanan yang diperlukan dalam jumlah yang besar dalam badan manusia. Protein adalah sebatian kedua paling banyak didapati lepas air dalam badan.

Protein sangat penting kerana protein bentuk struktur asas bagi setiap sel hidup termasuklah Hormon, Enzim, dan Antibodi. Protein juga sangat penting dalam interaksi Metabolisme.

Dalam badan manusia, protein terlibat dalam banyak proses penting seperti mengawal tahap gula dalam darah, untuk penghadaman makanan, menghalang jangkitan, pengecutan otot, pembekuan darah, membaiki sel, penghantaran sistem sarag dan banyak lagi.

Sesuai tak Shake Me dengan kanak-kanak?

Jawapanya: Sangat sesuai. Shake Me ni boleh diminum tak kira umur. Orang dewasa boleh, kanak-kanak yang sedang membesar pun digalakkan minum shake me.

Shake Me ni terbaik untuk membantu pertumbuhan. Kerana Shake Me ada 9 asid amimo penting yang tak dapat dihasilkan oleh badan manusia dan hanya dapat diperolehi dari makanan sahaja.

Shake Me membantu dalam membina dan memulihkan sel termasuklah otot, tisu, rambut, kulit, kuku dan lain-lain.


Shake Me Ingredients:

Soy Bean Powder
Isolated Soy Protein
Fructose
Polydextrose
Oat Protein
Whey Protein Powder
L-Carnitine
Fructoologosaccharide
Bamboo Salt
Vanilla Flavour
Xanthan Gam
Vitamin and Mineral Premixed

Storage:

Keep in cool and dry  place away from the sunlight.

Direction of Use:
Mix 1 sachet Shake Me into 200ml water.
Avoid using hot water.
Shake well untill smooth and consume immediately.

NO PRESERVATIVE
NO SUGAR ADDED
HIGH PROTEIN AND DIETRY FIBER
HIGH IN VITAMIN B12 & C
SOURCE OF CALCIUM & MAGNESIUM


Harga Shake Me

RM 113.00 (Semenanjung)
RM122.00 (Sabah & Sarawak)

Tuesday, 24 July 2018

PREMIUM BEAUTIFUL ADA F.I.R?

Apa Itu FIR?


FIR Ni Gelombang Yang Menembusi Kulit Manusia Dan Akan Menggetarkan Molekul Air Seluruh Badan.

Bila Molekul Air Begetar, Haba Akan Dihasilkan

Bila Haba Dihasilkan, Saluran Darah Akan Mengembang

Bila Saluran Darah Mengembang, Makin Mudahlah Pengangkutan Darah Berjalan Ke Seluruh Badan

Bila Darah Berjalan Lancar, Lemak Mudah Dialihkan Dan Sukar Untuk Seseorang Dijangkiti Pelbagai Masalah Kesihatan

FIR Ni Memang Tak Boleh Nampak. Tapi Kita Boleh Rasa. Sebab Tu Anda Akan Mula Rasa Suam-Suam Kuku Bila Premium Beautiful Mula Melekap Di Badan. Terutamanya Di Bahagian Perut. Dan Sangat Cekap Meneutralkan Suhu Badan.

The One And Only Corset Yang Dapat Pengiktirafan SUPERBRAND.

And The One And Only Corset Yang Beri Jaminan Baik Pulih Kerosakkan Secara PERCUMA Tanpa Cas Tersembunyi. LifeTime Warranty Yang Tak Mungkin Ada Di Mana-mana.



wasap.my/+60192540502
CIRI-CIRI BRA PREMIUM BEAUTIFUL


Cuba baca ayat-ayat yang ada kat gambar ni. Bestnya kalau kalau dapat shape macam shape corset.

Yang ni Fifi share kan ciri-ciri bra Premium Beautiful. 
Ada short bra, dan ada long bra.
Long bra ada dua jenis, satu yang hitam, satu yang kelabu.










Untuk yang nak dapatkan instant shape, biasanya yang baru nak try akan pakai yang hitam dulu. Sebab yang hitam ni memang cepat betul dia alih kan lemak. Dan siap bantu pejal kan otot badan kita. Tapi jangan la uol expect pejal yang berketak-ketak tu pulak tau.







Otot pejal ni, maksudnya, part yang biasa mengendur, confirm jadi pejal. Especially part lengan, miss B, miss V, perut dan punggung. Tak de lagi dah bahagian badan yang terbuai-buai.

Dan jangan pulak expect, pakai hari ni, hari ni terus firm. Bagi la masa sebulan ke enam bulan untuk Premium Beautiful bantu alihkan lemak dan pejalkan badan kita.





Kena pakai hari-hari. Baru menjadi-jadi shape cantik solid. 
Ni kan baju dalam. Tak pernah lagi kat Malaysia ni orang keluar rumah tak pakai baju dalam kan. 


Gi kerja, gi kedai, gi sekolah, memang kita pakai pakaian dalam. Kalau kat luar negara tu memang ada yang tak pakai pakaian dalam atau yang diorang memang tak pakai 😅








Cukup ke ada satu je?
Cukup je yang. Sebab senang je nak jaga corset yang ada lifetime warranty ni. Dia anti bau, anti bakteria. Jadi cara basuh pun simple je. Tak renyah. Cepat kering pulak tu. Part paling mampu milik setakat ni, adalah part Short Bra Premium Beautiful. 








Kot teringin nak try atau teringin nak hadiahkan orang tersayang, sesuai sangat risik-risik rege tanpa cukai sekarang.


wasap.my/+0192540502




Monday, 23 July 2018

PERSONAL COACHING

MISI WAWASAN 2020



Bila dapat mesej dari mentor, terus je fifi freekan masa untuk jumpa. Bukan senang nak jumpa mentor ni. CDM Salleha Roslan Fifi sangat kagum dengan personaliti beliau. Seorang yang humble, gojes. Macam bukan ibu anak 3. kalau tak tahu mesti orang ingat beliau ni anak dara tang-tang. 🤣






Untung sangat bila mentor sendiri turun ke lokasi anak didik untuk curahkan ilmu marketing dan strategi untuk capai target kejayaan. Ilmu diberikan PERCUMA je, hanya perlu bertindak dan buat sampai jadi.



Kali ni personal coaching fifi bawa baby Medina sekali, alhamdulillah baik jer Medina ni. Sopan, ayu gitu. Tahu jer mommy die senang menuntut ilmu. Banyak wahyu dan strategi diberikan. Rasa terbakar semangat ni.




Mudah-mudahan apa yang diimpian tercapai, bukan sekadar impian tapi harus dilaksanakan dengan plan dan board vision yang jelas.


Meletakan BIGWHY sebagai pembakar semangat untuk capai kehidupan yang lebih selesa. Kehidupan yang BEBAS MASA, tiada tekanan KeWANGan dan sentiasa BERTENAGA dalam menambah nilai hidup orang lain.





Doakan kejayaan Fifi ye sahabat semua. Semoga fifi dan anda semua berjaya capai kejayaan Wawasan 2020 dan wawasan akhirat ♥️









Tuesday, 22 May 2018

SHAKE ME SOYA KURUS TERMURAH 2018


SALAM RAMADAN!

Hai yang pakat nak kurus raya ni sesuai la amik SHAKEME HAI-O ni. Ini bukan sebarang minuman soya ya. Nak tau lebih lanjut mai pakat-pakat baca entry Fifi ni ok. 😊





TESTIMONI SHAKE ME




"Bestnya diet dengan SHAKE ME ni, i don't have berlapar dan SHAKE ME helping me to change my eating habits and lifestyle. I love it!"

Dalam 28 hari turun 3.2kg

Safriza Azwani.




Hilang 4.6kg tanpa diet ketat.

Cuma sarapan dengan SHAKE ME kadangkala dinner juga dan konsisten memakai korset PREMIUM BEAUTIFUL 8 jam sehari (membakar kalori 900) dan hasilnya turun 4.6kg dalam masan sebulan.

Mazwa.

























APA ITU SHAKE ME





Shake Me adalah minuman soya campuran dengan
 garam buluh. Rasanya sedap macam vanila dan menyenyangkan. Boleh dijadikan sebagai sarapan pagi dan makan malam. Jadi tak perlu amik makanan berat hanya gantikan dengan Shake Me setiap pagi dan malam.


Shake Me merupakan minuman berprotein yang sangat berkhasiat. Protein sangat diperlukan dalam tubuh manusia. Protein adalah makronutrein  iaitu sejenis kelas makanan dalam jumlah yang besar dalam tubuh manusia dan protein juga merupakan sebatian kedua yang paling banyak didapati selepas air dalam badan.





KEPENTINGAN PROTEIN DALAM TUBUH MANUSIA.

- Membentuk struktur asas setiap sel hidup termasuklah hormon, enzim dan antibodi.

-Terlibat dalam banyak proses penting seperti mengawal tahap gula dalam darah.

- Membantu penghadaman makanan.

-Pembekuan darah

-Menghalang jangkitam

-Membaiki sel

-Sangat penting dalam interaksi metabolisme

Dengan sepeket Shake Me dapat membantu banyak proses dalam badan berjalan lancar.




Shake Me mengandungi 3 bahan utama iaitu:

- Protein Soya
-Garam Buluh
-L- Carnitine (ejen pembakar lemak)








Khasiat dan Kebaikan Shake Me

- Tinggi dengan Protein dan serat
-Multi Sumber formula protein untuk pemakan sihat
-Diperkaya dengan vitamin dan mineral
-Tinggi vitamin B12 dan vitamin C
-Satu sumber yang baik untuk magnesium dan kalsium
-Menggalakan usus yang sihat
-Meningkatkan pengeluaran tenaga untuk tahan lama daya hidup
-Di rumus dengan bahan -bahan bukan diubahsuai secara genetik
-Hanya 90 kalori setiap hidangan
-Rendah lemak
-Bebas Kolestrol
-Tiada Gula Tambahan
-Tiada Bahan Pengawet
-Tiada Pewarna Tambahan


Sangat sesuai untuk mereka yang nak kurus.


HARGA SEKOTAK SHAKE ME

20 SACHET

RM118 (SEMENANJUNG)
RM122 (SABAH/SARAWAK)




COD BANGSAR / PANTAI DALAM
COD PUCHONG
COD SUBANG JAYA / SUBANG



Permintaan sangat menggalakan ingin jana pendapatan 
RM 500 - RM 1000 dengan SHAKE ME boleh roger nombor dibawah:


FIFI ISA

+60192540502